In 4-6 behandelingen acne zien verdwijnen!

     Al jaren last van heftige ontstekingen die enorm pijnlijk zijn?

 

     Of her en der een pukkeltje, wat langzaam steeds meer wordt en uitbreidt?

 

     Of een huid die droog, schraal en totaal niet lekker in z'n vel zit en daardoor      onrustig wordt?

Dan is het voor jou het moment om jouw huid nu weer gezond te krijgen! Het is tenslotte het grootste orgaan van het menselijk lichaam, wat jou tegen alles van buitenaf beschermt.

Bij acne spelen hormonen een grote rol, dat is de reden dat het bij 85% van de pubers voorkomt. Tijdens deze leeftijd doorgaat het lichaam grote veranderingen, de talgklieren produceren meer talg en daarnaast wordt de talg dikker van samenstelling. Daardoor raken de talgklieren verstopt, als hier niks aan gedaan wordt hoopt het zich steeds meer op.

In de talgklieren komt de propioni bacterie voor, deze kan zich tijdens het ophopen van talg enorm 'vermaken' en zorgen uiteindelijk voor een ontsteking.

Maar ook bij 30ers en boven de 50 komt acne momenteel erg veel voor, in veel gevallen spelen de hormonen hierbij ook een grote rol. De huid raakt uit balans en heeft doeltreffende werkstoffen nodig. 

Wat kunnen wij hieraan doen?

In de behandeling wordt gebruikt gemaakt van chemische peelings. Dit zijn natuurlijke peelings waarbij gebruikt gemaakt wordt van zuren. Elke peeling heeft zijn eigen werking, welke peeling gebruikt wordt hangt af van hoe de acne zich kenmerkt.

 

De peeling 

          

      

 

 

Hoe gaat de behandeling?

De huid wordt gereinigd. Vervolgens wordt de huid voorbehandeld en de passende peeling wordt aangebracht. Afhankelijk van welke peeling aangebracht is, wordt na de peeling een dieptereiniging uitgevoerd. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende dagverzorging.

 

verdunt de huid zodat talg niet meer ophoopt

Verdunt de talg 

Ontstaan hierdoor minder ontstekingen

Zorgt uiteindelijk voor een prachtige glow van jouw huid

Resultaat is enorm vermindering van acne

Vergoeding van zorgverzekering

In 4-6 behandelingen resultaat

Persoonlijke begeleiding

Hoogwaardige producten

Uitgebreide huidanalyse