Geef jouw huid zijn uitstraling weer terug!

 

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Voelt het droog, heeft het schilfertjes, her en der komen kleine pukkeltjes opzetten, of heeft het een vale teint en wordt je er niet happy van als je in de spiegel kijkt?  

 

Dan is één van deze behandelingen geschikt voor jou!

 

Stap 1 Huidanalyse

 

Het is natuurlijk heel erg belangrijk dat de behandeling precies aansluit op jouw wensen, maar ook de wensen van jouw huid. Daarom wordt altijd gestart met een huidanalyse.

Aan de hand van deze analyse kunnen wij samen een juist behandelplan en productadvies opstellen. Het is dan ook mogelijk dat andere huidproblemen aan het daglicht komen wat met het blote oog niet zichtbaar is, maar dieper in de huid wel degelijk aanwezig is en vroeg of laat wel zichtbaar gaat worden. Indien de behandeling gericht is op het verbeteren van de huid om er weer stralend uit te zien, dan zijn onderstaande behandelingen voor jou van toepassing. Indien er echt problemen zichtbaar zijn, dan wordt in overleg samen jou gekeken naar een andere huidbehandeling die beter past op dat moment.

 

Stap 2 De behandeling

 

Super boost treatment 60 minuten €95,-

Deze behandeling is een ware luxe voor jouw huid! De behandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging, wenkbrauwen epileren, chemische peeling (diepere reiniging van de huid), de huid uitreinigen (mee- eters en andere onzuiverheden verwijderen), quanis melting mask (wat zorgt voor maximale hydratatie!), dit masker wordt naderhand ingemasseerd, en uiteindelijk wordt een hydraterende verzorging aangebracht. 

 

Het resultaat is ongeëvenaarde uitstraling en gladheid van de huid. Donkere kringen zijn minder duidelijk en de huid straalt. Ook de perfecte manier om je fris en stralend te voelen voor een feestelijke gelegenheid of vakantie!

 

Boost treatment 60 minuten €65,-

De boost treatment is een enorme hydratatie boost voor jouw huid! Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd, wenkbrauwen geëpileerd, chemische peeling (diepere reiniging van de huid) of milde scrub, de huid uitreinigen ( mee-eters en andere onzuiverheden verwijderen), huidverbeterend masker, massage met een glowing serum, en uiteindelijk wordt afgesloten met een hydraterende verzorging.

 

Mini treatment 45 minuten €55,-

Deze kortere maar intensieve behandeling geeft jouw huid in korte tijd het maximale.

Er wordt gestart met een reiniging, wenkbrauwen worden geëpileerd, dieptereiniging met een chemische peeling, de huid wordt uitgereinigd (mee-eters en onzuiverheden worden verwijderd), huidverbeterend masker en uiteindelijk wordt een hydraterende dagverzorging aangebracht. 

 

Clean up! 35 minuten €35,-

Een korte reinigende behandeling, inclusief scrub en masker.

Stap 3 productgebruik

 

Tijdens de huidanalyse is duidelijk in kaart gebracht wat de huid mist aan werkstoffen. Dit is voor de behandeling uitgebreid besproken en van daaruit is een behandeling gekozen.

 

Om echt duidelijk verbetering van de huid te kunnen verwachten, is het noodzakelijk om daarnaast hoogwaardige producten te gebruiken met intensieve werkstoffen.

 

Ik wil je, naast dat het in mijn blogs regelmatig naar voren komt, via deze weg ook wijzen op de verschillen tussen producten uit de winkel of producten die je aanschaft bij een huidspecialist.