top of page
DE PLEK WAAR EEN GEZONDE, STRALENDE HUID OP NUMMER 1 STAAT
Als huidpraktijk zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van huidaandoeningen en het bieden van huidverbeterende behandelingen. Daarbij kun je ook bij ons terecht voor laserbehandeling voor definitieve ontharing en permanente make-up. 
DSC_1405.JPG
Ontdek meer
foto diode .jpg
LASERONTHARING
Ingegroeide haren die ontstekingen veroorzaken? Of ben je het zat om je dagelijks te moeten scheren. Met onze lasers kunnen wij snel en professioneel ongewenste haartjes definitief verwijderen.
AdobeStock_211781731.jpeg
HUIDAANDOENINGEN
Pigmentvlekken, steelwratjes, acne, couperose en rosacea zijn huidaandoeningen die erg vervelend kunnen zijn. Gelukkig kunnen wij er samen voor zorgen dat jouw huid weer gezond en stralend wordt.
Foto PMU Latoya.jpg
foto diode .jpg
PERMANENTE MAKE-UP
Ben jij het zat om elke ochtend jouw wenkbrauwen of eyeliner te tekenen? Of zou je graag je lippen optisch voller willen laten lijken? De opties zijn eindeloos met permanente make-up.
WIJ ZIJN:
✔️ BIG-geregistreed
✔️ Lid van de NVH
✔️ Gediplomeerde huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten 
✔️ Expert bevoegdheid voor laserbehandelingen
✔️ Aangesloten waardoor er een vergoeding van de zorgverzekeraar gebruikt kan worden
✔️ Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen en laserbehandelingen
✔️ Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
✔️ Professionals die altijd gaan voor de beste kwaliteit
WIJ LATEN JOUW HUID WEER STRALEN

Sanne Huidtherapeut en Eigenaresse

Mijn grootste passie ligt in huidverbetering en alle facetten die daarbij horen. Ik ben continu op zoek naar nieuwe technieken en gerichte cursussen om jullie als clienten van de praktijk zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen. Naast behandelingen voor de huid van buitenaf wil ik ook verbetering van binnenuit bieden. Het complete advies is waar mijn hart ligt. De huid is tenslotte de spiegel van onze gezondheid.

 

Latoya Schoonheidsspecialist

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij SANNE. Binnen de vele behandelingen in de praktijk heb ik mij gespecialiseerd in de Permanente Make-Up. Het precisie werk dat bij Permanente Make-Up komt kijken is wat perfect bij mij past. Daarnaast werk ik graag doelgericht, door de behandelingen die wij uitvoeren is dit haalbaar. Dit maakt mijn werk eervol, en dat is toch het mooiste wat er bestaat!

Ellen Schoonheidsspecialist

April 2022 ben ik gestart bij SANNE. Ik heb me de afgelopen jaren meer verdiept in de werking van de huid en alle invloeden van binnenuit. De bindweefselmassage die wij aanbieden valt daarom helemaal in mijn straat. Mijn passie voor de werking van de huid en wat wij er met onze kennis aan kunnen verbeteren sluit perfect aan op de behandeling binnen de praktijk.

sanne-13.jpg
DSC_1405.JPG
Ellen schoonheidssecialist
d10198bc-e0c8-4290-bcc4-1cc3085cd1cf.jpg
HEB JE EEN VRAAG? MARLEEN HELPT JE GRAAG

Op de dinsdagen is Marleen aanwezig om telefonisch al jouw vragen te beantwoorden. Komt de dinsdag niet goed uit? Dan mag je uiteraard ook op een andere dag bellen. Let dan wel op dat wij volop aan het behandelen zijn en niet altijd in de gelegenheid zijn om op te nemen.

 
bottom of page