zorg goed
voor jouw huid

Boek een van onze huidverbeterende facials

Medik8 is de expert in professionele huidverbeteringsproducten tegen huidveroudering. We begrijpen de huid. Onze 6 oplossingen zijn zorgvuldig ontwikkeld met expertise en precisie en richten zich op veel voorkomende huiduitdagingen. Van anti-aging en acne tot pigmentatie en roodheid, wij kunnen helpen.

voel je vrij.
kies zuiver.

Bij Medik8 verkleinen we onze ecologische voetafdruk bij elke gelegenheid. We kiezen ervoor om dit allemaal te doen, omdat het beter is voor het milieu en we formuleringen kunnen bieden die beter zijn voor de huid.

 

We kiezen voor groene chemie, schone oceanen, redden van bossen, gebruiken glas, testen nooit op dieren, zijn schoon & huidveilig en bieden een superieure kwaliteit. 

waarom medik8?

De producten zijn ontwikkeld om te passen in het dagelijks leven en zorgen voor effectieve, duurzame resultaten. Hierdoor kan iedereen genieten van Beautiful Skin for Life.
 

Medik8 is in veel opzichten anders, maar het belangrijkste is dat we absoluut gepassioneerd zijn om huidverbetering-gebruikers te helpen in hun keuze tussen geweldige resultaten en een verfrissende, authentieke en mooie ervaring.

Met Medik8 kunt u beide hebben.

beautiful skin
for live.

Dat verdient iedereen, en het is eenvoudig!

Het enige wat u hoeft te doen, is de kernfilosofie van CSA volgen: vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A ‘ s nachts.
 

Medik8 heeft een groot assortiment aan producten, de huidspecialist adviseert u welke voor uw huid geschikt zijn.

STABILITY. PROVEN.
CLEAN. EXPERIENCE.
 
platinum facial

60 minuten

Een ontspannende
Age-Defying Facial die wordt afgesloten met ons Age 
Defying Platinum Mask doordrengt met Platinum voor een zichtbaar verjongde en verstevigde huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit.
 

Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 6 behandelingen om de 4 á 6 weken.

Bij te boeken: Eye reveal peel | 45 minuten

calming facial

60 minuten

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode en gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.
 

Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 6 behandelingen om de 4 á 6 weken.

Bij te boeken: Eye reveal peel | 45 minuten

glowing facial

60 minuten

Een luxueuze, verhelderende behandeling om een mooie glans te geven aan zelfs de meest doffe huid. Een doel- en resultaat gerichte facial om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. Het geeft direct glans en een verhelderende huidteint.
 

Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 6 behandelingen om de 4 á 6 weken.

Bij te boeken: Eye reveal peel | 45 minuten

deep hydration facial

60 minuten

Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen. Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.

Bij te boeken: Eye reveal peel | 45 minuten

absolution treatment

'' jouw huid zal ervan houden en jou ervoor bedanken. ''

De Absolution verzorgingsformules wissen de restanten van ons actieve stedelijk leven en geven onze huid de mogelijkheid om haar oorspronkelijke schoonheid terug te vinden, elke dag opnieuw. Ze herstellen het natuurlijke ecosysteem van de huid en brengen haar in optimale conditie.

Absolution combineert gecertificeerde biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen met sensuele texturen en geuren, gebruiksgemak en -uiteraard- absolute effectiviteit van de formules.

 

Laat u meenemen door heerlijke ontspannende geuren zodat u in een volledige relaxmodus raakt. Deze behandeling zorgt voor een spa-beleving en bestaat uit:
 

Reiniging, wenkbrauwen epileren,  scrub, reinigend of hydraterend masker, massage, en een afsluitende dag of nachtverzorging.