Wil jij nooit meer scheren of harsen? Dat kan in 6-8 behandelingen!

Welke behandeling

 

Overbeharing kan op verschillende manieren definitief verwijderd worden. Dit kan met behulp van elektrische epilatie of met de laser. Welke behandeling uitgevoerd wordt is afhankelijk van de kleur van de beharing, het behandelgebied en de wensen van de patiënt. 

 

 

Waar moet ik aan voldoen voor de laser?

 

      De haren moeten pigment bevatten.

      Lichtbruin, donkerrode haren of donkere beharing.

      Geen zongebruinde huid.

 

      Voor alle huidtypen geschikt!

Wanneer wordt gekozen voor elektrische epilatie?

       Grijze en blonde haren.

 

       Wordt soms ingezet om de laatste haren te behandelen die niet meegenomen zijn            door de laser aangezien ze geen pigment bevatten.

Hoe werken deze behandelingen?

Het licht wordt opgenomen door de pigmenten in een haar. Het pigment fungeert als geleider en op deze manier komt de warmte van de straal onderin het haartje bij de wortel terecht en vernietigt dit de wortel. Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen nodig om resultaat te zien. 

Bij elektrische epilatie hebben de haren geen pigment, daarbij wordt een naaldje bij het haarzakje ingebracht, en deze geeft stroom. Op deze manier komt er warmte onderin het haarzakje. Dit gaat haar voor haar.

 

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

In principe kunnen alle delen van het lichaam behandeld worden. Hierbij kun je denken aan beharing van de oksels, bikinilijn, benen, armen, billen, buik, borst, rug en in het gezicht.

Voor de behandeling

Tijdens een vrijblijvend consult wordt samen met jou het behandelplan besproken. Indien jij hiermee akkoord gaat is de volgende voorbereiding belangrijk:

 

Voor de behandeling is het verstandig om het behandelgebied 4-6 weken niet bloot te stellen aan de zon. De behandeling is het meest veilig en effectief op een lichte, niet zongebruinde huid. De laser richt zich op het pigment in een haar, daardoor is het belangrijk dat de huid zelf zo weinig mogelijk pigmenten bevat, zodat de laser zich enkel en alleen richt op het pigment in een haar. 

Elektrische epilatie kan het gehele jaar, ook op een gebruinde huid.

 

De behandeling

De behandeling duurt, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied, 10-45 minuten.

In de kop van de laser zit een geïntegreerde koeling, waardoor de kop koud op de huid aanvoelt. Door deze kop komen de pulsen wat warm aanvoelt.  de huid wordt een gel aangebracht, dit zorgt ook voor extra verkoeling van de huid. 

De sensatie van warmte is afhankelijk van het te behandelen gebied en ervaart iedereen verschillend. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren.

Elektrische epilatie duurt gemiddeld 30 minuten. De behandeling is niet pijnlijk, maar sommige gebieden in het gezicht zijn wel erg gevoelig. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw gevoel.

 

Na de behandeling kun je jouw dagelijkse werkzaamheden gewoon direct weer oppakken en ben je van je beharing af!

De huid voelt na de behandeling warm aan en het kan er een beetje rood uitzien. Dit kan 2-3 dagen aanhouden. Na de behandeling wordt de huid direct gekoeld. Ook na de behandeling is het verstandig om blootstelling aan zonlicht te vermijden gedurende 6 weken. De huid heeft na de behandeling de tijd nodig om te herstellen, indien deze dan te snel blootgesteld wordt aan zonlicht dan kan de huid reageren met verbranding en/of pigmentatie. 

Na de behandeling van elektrische epilatie zie je wat rode kleine bultjes, heel af en toe komen er wat kleine blauwe plekjes, maar dit verdwijnt binnen een paar dagen.

Na de 1e behandeling zie je al verschil!

Nieuwste laser apparatuur

Behandelaar voldoet aan hoogste eisen

Vergoeding van zorgverzekering voor behandeling in het gezicht!

Persoonlijke begeleiding

Op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen

BIG-Geregistreerd

Resultaat is HAARVRIJ!

Veilige behandeling

Profiteer van de 6 behandelingen pakketkorting!

Vul het contactformulier in en wij nemen op korte termijn contact met je op, zodat jij van jouw beharing afkomt!

Betaling in termijnen mogelijk

Geen bijwerkingen