intensieve peelings

Met verbluffend resultaat

Medik8 biedt een breed assortiment aan medische peelbehandelingen voor iedereen. We gebruiken exfoliërende zuren van professionele kwaliteit om de huid te vernieuwen en de textuur te verbeteren. Er zijn verschillende soorten peelings beschikbaar, hierdoor is het mogelijk om voor elke indicatie een peeling doelgericht in te zetten.
 

Elke peeling stimuleert de celvernieuwing, en daardoor wordt de bovenste laag van de huid vernieuwd. Dit zorgt bij iedereen voor een stralende nieuwe huid!

voor wie is een peeling geschikt?

De peelings zijn geschikt voor mensen die nieuw zijn met chemische peelings, tot ervaren cliënten die op zoek zijn naar een peeling met intensieve resultaten. Variërend van oppervlakkig tot middelmatig sterk, er is een behandeling voor elk huidtype en huidzorg.
 

Om het maximale uit uw behandelingen te halen, raden we een serie van 3-6 behandelingen aan, naast een op maat gemaakt huidverbeteringsprogramma voor thuis.

 

Klachten zoals acne, pigmentvlekken, rimpels en dofheid kunnen in slechts 6 weken aanzienlijk worden verminderd.

medik8 is anders

Om het maximale uit uw behandelingen te halen, raden we een serie van 3-6 behandelingen aan, naast een op maat gemaakt huidverbeteringsprogramma voor thuis.

 

Klachten zoals acne, pigmentvlekken, rimpels en dofheid kunnen in slechts 6 weken aanzienlijk worden verminderd.

12 weeks to wow!

Een nieuwe, unieke peeling kuur van Medik8. De kuur bestaat uit 6 peeling behandelingen in 12 weken om jouw de mooiste huid te geven met een WOW effect.

 

Een kuur kan voor diverse huidcondities ingezet worden namelijk:

  • Huidveroudering

  • Grove huidstructuur

  • Pigmentatie

  • Acne

  • Pigment door acne

  • Doffe huid

 
de 3 kuren
rewind

Stimuleert de collageen productie, vervaagt oneffenheden en maakt de huid zachter en jonger. Deze peeling bevat een combinatie van glycolzuur, amandelzuur en pyruvinezuur.

Geschikt voor de verouderde huid, fijne lijntjes en zonschade.

even

Een verhelderende peeling voor zonschade en oppervlakkige pigmentvlekken. Minimaliseert de pigmentproductie waardoor pigmentverkleuringen minder zichtbaar worden en de huid een egale kleur krijgt. Deze peeling bevat een combinatie van glycolzuur en melkzuur.

Geschikt voor pigmentvlekken, pigment door acne en zonschade.

clarity

Krachtige peeling die de huid tot diep in de poriën reinigt. Pakt acne en uitbraken van puistjes aan. Deze peeling bevat een combinatie van glycolzuur, melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en lipohydroxyzuur.

Geschikt voor acne, vette huid met verstopte poriën en grove poriën.

hoe werkt de kuur?

Tijdens een eerste intake wordt bepaald of jouw huid geschikt is voor een kuur. Indien dit het geval is starten we met de voorbereiding thuis. Je gaat starten met de CSA producten van Medik8. Deze producten staan voor Vitamine C, Physical Sunscreen en Vitamine A. Deze combinatie is onmisbaar als we gaan voor huidverbetering en zorgt voor een voorbereiding op de peelingkuur.

 

2 weken later gaan we starten met de eerste peeling. De kuur bestaat uit 6 behandelingen totaal, met een pauze van 2 weken tussen elke peeling. Het is een intensieve kuur, maar dan heb je in een kortere tijd het maximale resultaat behaald.

na de kuur

Afhankelijk van het gewenste doel, en het resultaat wat behaald is, gaan we samen bespreken hoe we dit resultaat kunnen behouden. Het maximale resultaat behaal je om na de kuur elke 5-12 weken een mono peel te ondergaan. Dit houdt in dat het een enkele peeling is, en geen peeling in kuurverband. Maar uiteraard is dit ook afhankelijk per persoon, het is echt een behandeling op maat.

Het wordt wel geadviseerd om de huid te blijven onderhouden, is namelijk je doel om huidveroudering tegen te gaan, dan is dit niet klaar aan het einde van een kuur. Aangezien je elke dag ouder wordt en wordt blootgesteld aan nieuwe invloeden. Een behandeling zet helaas de tijd niet stil, maar kan het zeker vertragen.

prijs

Kuurprijs is € 540,00 exclusief producten, het mag per behandeling betaald worden. De producten worden specifiek op jouw huid afgestemd.