SANNE Praktijk voor Huidtherapie

Heuvelenweg 40

7991 CM Dwingeloo

  • Facebook
  • Instagram

Dit is het moment!

February 4, 2019

 

Kies het juiste moment uit voor een behandeling. Bij elk seizoen past een behandeling die geschikt is op dat moment. De winter is uitermate geschikt voor laser behandelingenen chemische peelings. 

 

Het zou jammer zijn als je in de zomer ineens bedenkt, goh wat handig als ik geen benen of bikinilijn meer hoef te scheren, maar zo hup! het strand op kan zonder eerst een half uur in de badkamer door te moeten brengen.

 

Je hoort wel eens, ' summer bodies are made in winter', dat geldt zeker voor laser behandelingen! 

 

De beste periode om te starten met laserbehandelingen voor beharing (gezicht en lichaam), couperose, roodheid, pigmentvlekken en huidverbetering is van september tot april/mei. Dat is afhankelijk hoe vroeg de zomer hier begint en wanneer je op vakantie gaat naar de zon.

 

Chemische peelings kun je onderverdelen in milde en zware peelings. 

In principe kunnen behandelingen met milde peelings het hele jaar door gewoon uitgevoerd worden. Deze kunnen ingezet worden voor verbetering van de huidstructuur, milde acne, of de huid weer zijn gezonde glans terug geven.

 

Zware peelings worden vooral ingezet voor zware acne, pigmentvlekken of een totale huidvernieuwing. Deze behandelingen kun je beter, net als de laser, van september tot april/mei ondergaan. 

Je hebt nog een paar maanden om te starten met deze behandelingen! Twijfel je of een behandeling geschikt voor je is? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een consult en dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

February 4, 2019

Please reload

Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square