top of page
WIJ LATEN JOUW HUID WEER STRALEN
Ontdek op deze pagina welke behandelingen wij aanbieden.
pf-2.jpg
MICRONEEDLING MET DE SKINPEN

Met de komst van de SkinPen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren.

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het heeft tevens als enige systeem een CE-klasse 2a markering voor het veilig en effectief behandelen van acne littekens in het gezicht bij volwassenen van 22 jaar en ouder, pigmentvlekken en rimpels en fijne lijntjes in het gelaat en hals.

 

Hoe werkt de SkinPen?

Medisch microneedling wordt ingezet om de huid van binnenuit te vernieuwen en te verbeteren. De SkinPen maakt 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid door middel van steriele naaldjes die vibrerend in de huid terechtkomen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

 

Waarvoor kan de SkinPen ingezet worden?
Acne littekens

Acne laat vaak hardnekkige littekens achter. De SkinPen stimuleert celvernieuwing in de diepere huidlaag met gelijkmatigheid in huidstructuur en teint als resultaat.

Littekens

Bij littekens worden de stugge weefselstructuren losgemaakt. Hierdoor wordt het litteken sterk doorbloed en soepeler, waardoor deze minder zichtbaar wordt of zelfs zal verdwijnen.

 

Rimpels, lijntjes en doffe huid

Doordat de huid wordt aangezet om collageen en elastine aan te maken verminderen rimpels van binnenuit en krijgt de huid haar glans terug.

 

Pigment

Pigmentatie ontstaat door zonschade of hormonale verandering (melasma). Met de SkinPen wordt de eerste huidlaag gerangschikt. Hierdoor worden pigmentcellen gereguleerd, wat resulteert in een egale huid.

 

Striae

Door extreme uitrekking van de huid verliest de huid haar veerkracht en kan striae ontstaan. Met de SkinPen wordt de huid aangezet tot aanmaak van elastine en wordt striae minder zichtbaar of zal zelfs geheel verdwijnen.

 

Verslapte huid

Met de SkinPen worden collageen en elastine gestimuleerd. Collageen zorgt voor volume en stevigheid en elastine zorgt voor veerkracht van de huid.

De SkinPen behandeling 

1. Reiniging

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid grondig gereinigd om te zorgen voor een schone en gebalanceerde huid.

 

2. Gebruik van tussenstof

Vervolgens wordt een dunne laag Skinfuse Lift HG aangebracht om de huid te beschermen tegen schuren en wrijven tijdens de behandeling.

 

3. Diepte behandeling

De behandelaar bepaalt de diepte voor het te behandelen gebied. Dit gebeurd op basis van indicatie en behandeldoel.

 

4. De behandeling

Tijdens de behandeling voelt u een vibrerende prikkeling op de huid. De behandelaar gaat drie maal over hetzelfde gebied met zigzaggende en roterende bewegingen. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

 

5. Tot 24 uur na de behandeling

De huid ziet er na de behandeling egaal rood uit en voelt warm of prikkelend aan. Dit trekt binnen een paar uur weg, In de 24 uur na de behandeling wordt Skinfuse LIFT HG meermaals daags aangebracht voor herstel van verloren vocht.

 

6. Vanaf 24 uur na de behandeling

De volgende 24 uur mag de Skinfuse RESCUE creme naar behoefte aangebracht worden. Deze creme helpt de huid te kalmeren, verzachten en herstellen.

SkinPen wistjedat jaren profijt.jpg
 CHEMISCHE PEELINGS VAN SKINTECH

Heeft u last van een slapper wordende huid of onregelmatigheden in de huid? Met de Easy TCA kunt u vorderende huidveroudering behandelen.

 

Wat is een Easy TCA peeling:

Easy TCA is een hybride peeling die bestaat uit 15% fenol en 8% TCA. Hiermee is het een diepe peeling, maar in de lichtere categorie. Deze peeling stimuleert cel vernieuwing, collageen en elastine aanmaak en verwijdert dode huidcellen en oneffenheden. Hierdoor wordt de huid egaler, poriën worden minder en de huid zal zich vernieuwen en verstevigen.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor de behandeling zal uw huid worden gereinigd en krijgt u oogzalf in uw ogen om deze te beschermen.

Easy TCA wordt in een aantal lagen op uw huid aangebracht totdat de gewenste diepte is bereikt.

Na het afronden van de peeling wordt het ‘post peel mask’ aangebracht. Dit is een creme die het ontstekingsproces weer afremt, waardoor de roodheid en warmte uit de trekt. Afhankelijk van hoe heftig de peeling ingezet wordt, mag in sommige gevallen de huid 48 uur niet nat worden.

 

Verwachting:

Om een goede huidverbetering te realiseren, zal een behoorlijk deel van de opperhuid moeten worden vervangen door nieuwe cellen. Hiervoor is vervelling dus nodig en onvermijdelijk. Tussen dag 3 en 5 vervelt u doorgaans het meest.

 

Dag 1:

De dag na de peeling kunt u lichte zwelling hebben rondom de ogen en voelt de huid droog aan.

 

Dag 2:

Uw huid voelt strak en droog maar de zwelling is aan het afnemen of is al weg. Er kunnen donkere vlekken zichtbaar zijn waar u pigment had zitten.

 

Dag 3:

De vervelling begint, vaak eerst rondom de mond en dan verder. Eventuele vlekken ‘vallen’ ook van uw huid. Het belangrijk niet aan de velletjes te trekken, maar uitsluitend loszittende velletjes eraf te wassen met de cleanser foam.

 

Het vervellen duurt doorgaans 2-4 dagen, daarna zult u nog wat resterende velletjes in de haargrens, voorhoofd en rondom uw neus zien. Uw huid is wat rood en kwetsbaar maar zichtbaar verbeterd. Vanaf dag 7 mag u make-up dragen.

BENEBELLUM
(hyperpigmentatie en melasma) 

Op het moment dat de huid overmatig pigment aanmaakt spreken we van hyperpigmentatie. In het stukje hyperpigmentatie wordt uitgelegd welke soorten van pigmentproblemen er zijn en hoe dit kan ontstaan.

 

Hoe zit het behandelplan eruit?

Om pigmenten te verminderen moeten we een strak plan opzetten. Het is een hardnekkig probleem die heel snel weer op kan komen als dit niet goed behandeld wordt. Daarom is het alleen mogelijk om de behandeling te ondergaan als je de producten die bij de behandeling horen ook gebruikt.

 

‘ Jarenlang onderzoek naar de oorzaak en behandeling van hyperpigmentatie en melasma heeft de effectiviteit van de ingrediënten in de producten van Skintech aangetoond.’

 

Een behandelplan met Benebellum wordt afgestemd op een aantal persoonlijke factoren, zoals welk type huid je hebt, de dikte van je huid en of het pigment oppervlakkig of diep in je huid ligt.
 

De start

De start van het behandelplan is een intake. Tijdens de intake worden foto’s gemaakt en worden de producten die deel uitmaken van de behandeling doorgenomen.

Deze producten gebruik je de eerste 3 weken om de huid voor te bereiden en de productie van pigment te remmen.

De behandeling

3 weken na de intake kunnen we starten met de behandeling. De behandeling bestaat uit chemische peelings en microneedling.

De chemische peeling verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een gecontroleerde vernietiging van de epidermis en/of dermis om deze te stimuleren en vernieuwing van nieuwe huidcellen te bevorderen. Hierdoor wordt de huid egaler, pigmentvlekken nemen af, porien worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen.

De chemische peeling wordt gecombineerd met een SkinPen behandeling (microneedling). Hierbij maakt de SkinPen kleine gaatjes in de huid in combinatie met het toedienen van een oplossing van tranexaminezuur en antioxidanten. Door deze behandeling ondergaat de huid veranderingen die nodig zijn om de huid lichter te maken.

 

Verwachting

Voor een goede huidverbetering moet een flink deel van de opperhuidcellen worden vervangen door nieuwe. De mate van vervelling hangt ook af van de gebruikte peeling. Tussen dag 3 en 5 vervel je doorgaans het meest.
 

Dag 1 Je huid voelt droog aan, er is nog weinig te zien

Dag 2 Je huid voelt strak en droog aan. Er kunnen donkere plekken zichtbaar zijn op de plekken waar pigment zat.

Dag 3 De vervelling begint, eerst rond de mond en van daaruit verder. Eventuele vlekken ‘ vallen’ ook van je huid. Het vervellen duurt doorgaans 2-3 dagen. Daarna zijn er alleen nog wat restvelletjes in de haargrens en rond de neus te zien. Je huid is zichtbaar verbeterd en egaler geworden en straalt!

Wat kan ik zelf doen voor het maximale resultaat na een peeling?
 

• Je gepeelde huid is kwetsbaar en vatbaar voor het opnieuw ontstaan voor pigment. Volg daarom zorgvuldig het Post Peel Care- voorschrift op.
 

• Stop met het gebruik van je eigen dag en nachtcrèmes. Deze crèmes bevatten vaak irriterende stoffen, zoals parfums en zuren, die kunnen leiden tot ontstekingsreacties.
 

• Vermijd tot 2 weken na een peelingbehandeling activiteiten in hoge temperaturen (zoals sauna, hammam, zonnebank en ga niet zonnebaden)
 

• Trek niet aan loszittende velletjes; hiermee beschadig je de nieuwe huidlaag en kunnen er wondjes ontstaan die weer kunnen leiden tot een pigmentvlek.
 

• Wij adviseren je om, vanaf de eerste peelingsessie tot 2 weken na de laatste, geen peelings of scrubs thuis te gebruiken of dergelijke behandelingen te ondergaan in een andere kliniek of schoonheidssalon.

 

Een kleine pigmentvlek wordt vaak behandeld met de KTP laser of de IPL. De behandelaar bespreekt welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

NewLook1a.jpg
MEDIK8

Medik8 heeft een selectie specialistische behandelingen om tegemoet te komen aan elk huidprobleem. Het kan gaan om veroudering van de huid, pigmentvlekken, acne, porieverfijning, roodheid of herstel.

 

Het begrijpen van je huid is de eerste stap naar een volledig ontwikkelde huidverbeteringsroutine. Naast onze behandelingen is het van belang dat het thuisgebruik ook goed is, anders kunnen wij geen resultaten boeken. 

Onze aanpak

De peelingen van Medik8 zijn ontwikkeld om de huidtextuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren met behulp van zeer sterke zuren. De bovenste lagen van de huid worden zachtjes afgeschilferd om een heldere, jonger uitziende huidteint te onthullen. Medik8 heeft een reeks van Time-Release chemische peelings. Time-Release technologie betekent dat de zuren langzaam in de huid worden afgeleverd om een comfortabele ervaring te behouden. Door het verschil in sterkten en samenstellingen van de peeling kunnen wij huidproblemen gericht aan pakken, zoals acne of pigmentatie. 

De behandeling
 

Reiniging

Voorafgaande aan de peeling wordt de huid grondig gereinigd om te zorgen voor een schone en gebalanceerde huid.
 

Peeling

Na aanleiding van het behandelplan passen wij de peelingen aan op de wensen en de te behalen resultaat.
 

Neutraliseren

We neutraliseren de peeling, dit betekent dat de zuren van de peeling stopgezet worden.
 

Uitreinigen

Diepte reiniging van de huid. Het uitreinigen van
onzuiverheden.

Eventueel masker

Dit is afhankelijk van welke peeling gebruikt wordt.
 

Afsluiting 

Dagcrème.

 

Plan online, of via app of mail, een intake bij ons in en hoor ons aanbod in professionele peelbehandelingen. We raden een kuur van 6 peelings aan naast een op maat gemaakte thuisroutine voor maximaal zichtbare resultaten. Wil je eerst kennismaken met Medik8? Kies dan voor een kennismakingsbehandeling.

absolution-foto-01-683x1024.jpg
 ABSOLUTION BEAUTY TREATMENT

Voor jou hebben we de beste merken geselecteerd. Absolution mag hierbij zeker niet ontbreken. Het ruikt magisch en heeft mooie, biologische en natuurlijke ingrediënten.

 

Wij hebben een beauty behandeling samengesteld die ontspannen is, maar ook nog eens huidverbeterend werkt. De behandeling bestaat uit een reiniging, wenkbrauwen in model brengen, diepte reiniging, massage, masker en een dagverzorging. Tijdens deze behandeling kun je ook kiezen voor een bindweefselmassage in plaats van een ontspannen massage. Wil je meer huidverbetering en werken aan de fijne lijntjes? Dan is een bindweefselmassage zeker een must!

 

Absolution bevat 99,9% natuurlijke ingrediënten. 96% hiervan zijn medicinale planten. 52% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. 

 

Geen huidbelasting maar huidverbetering! 

Biologisch is écht beter Het is geen fabeltje. De producten van Absolution zijn bovendien vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum. Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van polypropylene (PP) om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën.

Laserontharing

Ingegroeide haren die ontstekingen veroorzaken? Of ben je het zat om je dagelijks te moeten scheren. Met onze lasers kunnen wij snel en professioneel ongewenste haartjes definitief verwijderen.

 

Tijdens onze behandelingen werken wij met een unieke methode waarbij de diode laser en IPL gecombineerd worden, hierdoor kunnen wij meer beharing verwijderen.

 

Hierdoor is het mogelijk om ongewenste haargroei permanent te verwijderen op een veilige, snelle en professionele manier.

HOE GAAT LASERONTHARING IN ZIJN WERK?

Er wordt gestart met een vrijblijvende intake. Tijdens de intake wordt het gebied beoordeeld dat behandeld dient te worden. Voor onze beoordeling is het belangrijk als er wel wat beharing zichtbaar is, dit hoeft echter maar een centimeter lang te zijn. Samen met u bespreken wij het behandelplan en ook hoeveel behandelingen gemiddeld nodig zijn voor het gewenste resultaat.

De behandeling:

  1. Scheer voor de behandeling thuis alvast uw haartjes weg.

  2. Er wordt koeling gel aangebracht. Dit is een tussenstof en zorgt uiteraard voor verkoeling.

  3. We laseren de gewenste zones van het gelaat of lichaam.

  4. Na de laser koelen we de huid.

  5. Je kunt de deur weer uit zonder ongewenste haren!

ELEKTRISCHE EPILATIE

Heb je last van beharing, maar zijn deze haartjes licht van kleur? Dan is elektrische epilatie de oplossing.

 

Door middel van een naaldje die bij het haartje naar binnen gaat, wordt de warmte onderin bij de wortel gebracht, dit zorgt ervoor dat de wortel kapot gemaakt wordt.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Doordat met deze behandeling ieder haartje met het naaldje behandeld moet worden, is deze behandeling ook erg tijdrovend. Daarnaast hangt het er natuurlijk ook vanaf hoeveel haartjes behandeld moeten worden.

 

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk, maar sommige locaties zijn gevoeliger. Bijvoorbeeld de bovenlip en kaaklijn. Tijdens de behandeling kunnen we de standen aanpassen waardoor de behandeling over het algemeen heel goed vol te houden is.

 

Moet ik ergens rekening mee houden?

Het is belangrijk dat tijdens de behandeling de haar een klein stukje boven de huid uitkomt zodat de haar met de pincet verwijderd kan worden. Voor en na de behandeling mag je gerust in de zon, hierdoor kan de behandeling het hele jaar uitgevoerd worden.

 

bottom of page