top of page
Ice Blocks

Clatuu
freezing
fat away

fIGUURCORRECTIE DOOR MIDDEL VAN VETBEVRIEZING

Wat is het?

De Clatuu is een cryolipolyse apparaat. Cryolipolyse is een behandeltechniek voor plaastelijke vermindering van vetcellen door koeling. Met cryolipolyse is het mogelijk om contouren van probleemzones te verbeteren, welke met sporten en gezonde voeding niet weggaan. Cryolipolyse is een niet-invasieve behandeling, wat inhoudt dat het handstuk niet in het lichaam gaat, maar erop wordt geplaatst. 

Hoelang duurt een behandeling? 

Afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld wordt, duurt een behandeling ongeveer een uur. Tijdens de behandeling is het mogelijk om bijvoorbeeld te lezen of te relaxen. Ook is het mogelijk om een combinatiebehandeling toe te passen.

Wat voel ik tijdens de behandeling? 

Bij aanvang van de behandeling kan een tintelend gevoel worden ervaren door kou. Dit gevoel verdwijnt naarmate de koeling intenser wordt. 

Hoeveel behandelingen ben ik nodig? 

Al na een paar weken zijn veranderingen waar te nemen. Optimaal resultaat wordt bereikt na 2 tot 3 maanden. Na 2 maanden is het mogelijk een een aanvullende behandeling te ondergaan om het gewenste resultaat te bereiken. Een aanvullende behandeling na 2 maanden zal het resultaat versterken. 

Zijn er bijwerkingen? 
Na de behandeling kan het behandelde gebied wat beurs aanvoelen. Ook kan er een blauwe plek of roodheid ontstaan. Dit kan even aanhouden, maar trekt vanzelf weg. 

Wat zijn de kosten?

1 zone kost €175.- en 2 zones €250.-

bottom of page